TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 250 LEI - (0744) 518 344

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 250 LEI -
(0744) 518 344

Poti sa ridici comanda și din showroom-ul nostru

Cod DREAMHOME20 pentru 20% EXTRA reducere la toate produsele

Poti sa ridici comanda și din showroom-ul nostru

Politica de retur

Info Generale

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica conf. Ordonantei nr. 9/2016, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta nr. 9/2016. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.mottom.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. MOTTOM va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care MOTTOM nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale. Aceasta clauza se aplica conf. art 14 (3) O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site.

Produsele Comandate

Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea la receptie). Ele fot fi schimbate cu alte produse in cazul in care cumparatorului nu i se potrivesc culoare, masura etc.

In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Modalitate de retur

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar sau se poate ridica numerar personal de la sediul nostru (daca plata a fost facuta numerar). Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la SAMEDAY in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Orice produs pe care doriti sa-l returnati trebuie sa aiba ambalajul neafectat.

Formular retur