You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefon: (0744) 518 344


Transport gratuit la comenzi de peste 250lei

    • Coșul este gol!

Despre NoiMottom este un magazin multi brand pentru întreaga familie, în special pentru copii. A apărut din preocuparea noastră pentru fericiriea și buna dezvoltare a copiilor noștri. Credem că micuții merită tot ce e mai bun și că mediul în care cresc este parte din educația pe care o primesc de la noi. Într-un spațiu propice, cei mici își pot dezvolta creativitatea, pot experimenta în siguranță, pot descoperi lumea pas cu pas. Ca părinți, ne-am dorit ca mediul de acasă, din camera copiilor, să le aducă o stare de calm și relaxare, într-un contrast blând cu viața modernă la care sunt expuși zi de zi, în exterior.

Experiența personală ne-a învățat cât de greu este să gasești produse cu adevărat organice, fabricate exclusiv din materiale naturale, de calitate și cu un design autentic. Descoperirile noastre ne-au condus spre Mottom - un brand ce aduce în față produse de design interior, hăinuțe și mobilă dedicate copiilor, create din materiale de înaltă calitate, ecologice și atractive și pentru părinți, dar mai ales pentru cei mici. Mottom livrează exclusiv produse ce provin de la producători specializați în manufacturarea obiectelor la o calitate de top, ce aduc valoare și durabilitate.

Magazinul online comercializează articole confecționate în mare parte manual, din materiale organice, cu un design nordic, minimalist, funcțional.

Ideile de amenajare pentru camerele copiilor vă pot ajuta să-i creați copilului dumneavoastră un spațiu personalizat, care să îl ajute să crească bucurându-se de fiecare detaliu și vis. În fiecare zi ne găsiți în showroom-ul nostru din București, Bd. Lascăr Catargiu, Nr.9, la parterul unei vile cu istorie, unde mereu găsiți cafea bună și un partener de povești.

Irina, Alex & Vlad